Recent ben ik – Richard van der Meulen – als zelfstandig hypotheekadviseur gestart met Oprecht Hypotheken. Ik doe dit vanuit zijn woonplaats Ternaard. Na 15 jaar als hypotheekexpert te hebben gewerkt bij de ING is het nu tijd voor een volgende stap, het eigen ondernemerschap lonkte. Het grote voordeel is natuurlijk dat ik opgegroeid ben in de regio, Noord-Friesland heeft voor mij qua wonen en financiering geen geheimen. Dit voordeel neem ik mee in mijn hypotheekadvies. Daarbij zie ik het sentiment in Noord-Friesland steeds gunstiger worden. In Holwerd, Dokkum, maar ook in mijn woonplaats Ternaard zijn er weer nieuwbouwactiviteiten. Starters komen terug op de woningmarkt, maar ook mensen buiten onze regio gaan voor Noord-Friesland. Een mooie trend.

Gediplomeerd hypotheekadviseur

De hypotheekwereld is na een financiële crisis flink veranderd. Het is zaak om als hypotheekadviseur uitstekend op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en rentes. Ik volg dagelijks al het financiële nieuws. Nieuwe ontwikkelingen vertaal ik naar kansen voor mijn klanten. Daarbij teken ik graag aan dat ik echt onafhankelijk advies geef, ik ben niet verbonden aan een bank. Dat maakt mijn positie zo bijzonder, ik ga altijd voor het beste advies voor mijn klant, vandaar ook dat ik onder de naam Oprecht Hypotheken mijn vak als gediplomeerd hypotheekadviseur uitoefen. Kijk gerust voor meer informatie rond op mijn website. Je kunt uiteraard nu ook contact met mij opnemen. Ik maak ook jouw woonwens graag werkelijkheid.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Cookies

Op onze website gebruiken wij cookies. Dat zijn kleine bestanden die door een internetpagina op uw computer of smartphone worden geplaatst. Dit gebeurt zodra u onze website bezoekt. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren.

Wij gebruiken geen tracking cookies. Dat zijn cookies die bezoekers tijdens het surfen over andere websites kunnen volgen.

U kunt de op uw computer of smartphone geplaatste cookies verwijderen door ze binnen uw browsergeschiedenis te wissen. Op onze website kunnen wij u vragen gegevens in te vullen. Dit doen wij om een vraag te kunnen beantwoorden of omdat u zich aanmeldt voor een dienst of service. Wij delen deze gegevens niet met derden. Het gaat om de volgende gegevens: De browser die u gebruikt (bijvoorbeeld Internet Explorer of Chrome), het tijdstip en de duur van uw bezoek, welke pagina’s u bezoekt en foutmeldingen.

Meer informatie

Sluiten