Ben je als ondernemer, ZZP’er of freelancer actief in Noord-Friesland en wil je een andere (bedrijfs-)woning kopen? Dan ben je bij Oprecht Hypotheken aan het juiste adres.

Nieuwe hypotheek: laatste 3 boekjaren vormen de basis

Als ondernemer, ZZP’er of freelancer heb je geen vast inkomen zoals iemand die in loondienst is maar onttrek je je inkomen uit de onderneming. Een geldverstrekker bepaalt jouw inkomen op basis van de jaarcijfers over de laatste 3 boekjaren.

Als hypotheekadviseur ben ik gespecialiseerd in het analyseren en beoordelen van jaarcijfers en hieruit een inkomen vast te stellen. Ik geeft je snel duidelijkheid over de mogelijkheden die er zijn rondom het verkrijgen van een hypotheek voor jou als ondernemer, ZZP’er of freelancer in Noord-Friesland.

Heb je nog geen 3 volledige boekjaren? Ook dan kunnen er mogelijkheden zijn om toch jouw droomhuis in het noorden van Friesland te kopen. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft haar beleid onlangs aangepast voor zelfstandigen. Ik informeer en adviseer je graag.

Neem contact me op!

Als hypotheekadviseur ben ik actief in Noord-Friesland. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ook jou als ondernemer, ZZP’er of freelancer het beste hypotheekadvies geven. Ga je een nieuwe (bedrijfs)woning kopen in Noord-Friesland? En ben je op zoek naar de beste hypotheek? Neem nu contact met me op en ik adviseur je graag én oprecht over je hypotheek.