OprechtHypotheken_Bemiddeling_hypotheek_Noord Friesland

Bemiddeling hypotheek

Naast het geven van onafhankelijk hypotheekadvies verzorg ik ook het gehele traject van offerte tot en met de gang naar de notaris. Kortweg houdt dit in dat ik bemiddel bij de totstandkoming van de hypotheekaanvraag. Nadat er een hypotheekkeuze is gemaakt wordt de offerteaanvraag samen met de benodigde stukken ingediend bij de geldverstrekker die het beste aansluit bij jouw wensen. De geldverstrekker gaat vervolgens de benodigde stukken beoordelen en zal bij een akkoord een (definitieve) offerte uitbrengen

Na ontvangst van de (definitieve) offerte zal er een tekenafspraak met je gemaakt worden en kan deze na ondertekening retour gezonden worden naar de geldverstrekker. De geldverstrekker zal vervolgens de notarisstukken gaan opmaken en naar de notaris sturen. Zodra de notaris de stukken heeft ontvangen kan er een afspraak gemaakt worden voor het passeren van de hypotheek. Belangrijk tijdens dit traject is dat ik je volledig op de hoogte houd van de stand van zaken.

Neem contact met mij op!

Als hypotheekadviseur en bemiddelaar ben ik actief in Noord-Friesland. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jouw hypotheekaanvraag zorgvuldig begeleiden. Ga je een nieuwe woning kopen in Noord-Friesland? En ben je op zoek naar een ervaren bemiddelaar?

Neem nu contact met mij op.