Over Oprecht Hypotheken

Oprecht Hypotheken is gevestigd in Ternaard. Oprecht Hypotheken is volledig onafhankelijk. Door die onafhankelijkheid is het advies wat je krijgt objectief en gespitst op jouw unieke situatie. Hierbij geldt als uitgangspunt een duidelijk en begrijpelijk antwoord op elke financiële vraag. Oprecht Hypotheken werkt samen met een groot aantal door ons geselecteerde geldverstrekkers waardoor we jou een hypotheek kunnen aanbieden die het beste aansluit bij jouw wensen en met de beste voorwaarden. Door bij het adviseren uw belangen centraal te stellen, geven we altijd een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij helpen je graag verder om jouw woonwens werkelijkheid te maken!

Kennis en ervaring

Hypotheekadviseur Richard van der Meulen is ruim 15 jaar werkzaam in de hypotheekmarkt en heeft hierdoor ruime kennis en ervaring opgedaan op dit gebied. Naast particulieren is hij ook zeer ervaren op het gebied van ondernemers die een woning willen kopen.

Samen op zoek naar de beste oplossing

Door naast onze klant te gaan staan probeert Oprecht Hypotheken samen te kijken wat de beste keuze uit ons brede assortiment voor jou is. Het heel erg belangrijk dat wat wij vertellen voor iedereen begrijpelijk is en dat je het als klant goed kunt navertellen. Door het aanbieden van periodieke controles willen we ervoor zorgen dat het helder inzicht in je zaken ook helder blijft. Het belang van de klant staat bij ons op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je écht goed geholpen door een onafhankelijke adviseur, zodat altijd de beste oplossing gevonden wordt. Voor nu, maar ook op de lange termijn. We zetten ons nu en in de toekomst graag voor je in met als doel dat je zorgeloos kunt wonen, nu en in de toekomst.