Woonsentiment in Noord-Friesland

Frontpage

Het woonsentiment is positief in Noord-Friesland, lees maar.

Als regionaal hypotheekadviseur ben ik goed op de hoogte van het woonsentiment in Noord-Friesland. Het is dan ook mooi om hier te vermelden dat het woonsentiment in Noord-Friesland gunstig is. Waar ik dit aan kan afleiden?

Noord-Friesland is rust

Allereerst zie ik dat het aantal woontransacties maandelijks toeneemt, mensen ervaren de regio Noord-Friesland als een prettige regio om te wonen. Ik merk bijvoorbeeld dat de rustige ligging van Noord-Friesland steeds meer mensen uit de Randstad trekt. Mensen uit de Randstad – die in Noord-Friesland een huis kopen – kopen dit huis hoofdzakelijk voor de rust is mijn ervaring.

Nieuwbouw in Ternaard en Dokkum

Ook worden er weer nieuwe huizen gebouwd. In Ternaard en in Dokkum worden op dit moment nieuwe woningen neergezet. Ook in mijn woonplaats Ternaard zijn er nieuwbouwactiviteiten. Het doet me als bewoner van Noord-Friesland oprecht deugt dat er weer ‘dynamiek’ zit in mijn regio. Deze ‘dynamiek’ wordt gevoed door het groeiende aantal starters op de woningmarkt. Jonge ambitieuze mensen die op zoek zijn naar hun eerste huis in Noord-Friesland. Als regionaal hypotheekadviseur verwacht ik dat het gunstige woonsentiment nog wel even zal voortduren. Het zal het leefklimaat in Noord-Friesland nog aantrekkelijker maken.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook plannen om een woning te kopen in Noord-Friesland. Holwerd, Dokkum of misschien wel in Ternaard, waar ik woon. Doordat ik als hypotheekadviseur midden in de regio Noord-Friesland woon ben ik uitstekend op de hoogte van de lokale woningmarkt in Noord-Friesland. Samen met ruim 15 jaar ervaring in de hypotheekbranche garandeer ik jou het beste hypotheekadvies!

Neem contact met me op!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Cookies

Op onze website gebruiken wij cookies. Dat zijn kleine bestanden die door een internetpagina op uw computer of smartphone worden geplaatst. Dit gebeurt zodra u onze website bezoekt. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren.

Wij gebruiken geen tracking cookies. Dat zijn cookies die bezoekers tijdens het surfen over andere websites kunnen volgen.

U kunt de op uw computer of smartphone geplaatste cookies verwijderen door ze binnen uw browsergeschiedenis te wissen. Op onze website kunnen wij u vragen gegevens in te vullen. Dit doen wij om een vraag te kunnen beantwoorden of omdat u zich aanmeldt voor een dienst of service. Wij delen deze gegevens niet met derden. Het gaat om de volgende gegevens: De browser die u gebruikt (bijvoorbeeld Internet Explorer of Chrome), het tijdstip en de duur van uw bezoek, welke pagina’s u bezoekt en foutmeldingen.

Meer informatie

Sluiten